SetDSign Reclame is gestart in Januari 2014, maar toch toen al met 12 jaar ervaring.Voorheen werkte de eigenaar Dave de Graaf bij diverse reclame bedrijven waar hij als laatste bij TotalScreen & Print terecht kwam en zodoende nog meer van het vak heeft geleerd en daar zijn “Know How”  kon breiden.


Na een tussenpozen van 11 jaar bij een totaal ander bedrijf en een totaal andere tak, moest het ertoch een keer van komen, in oktober 2013 heeft Dave de Graaf een stap genomen die velen niet zouden “durven” nemen, een bedrijf opstarten.


En na een paar maanden van aftasten en zoeken en proberen is het gelukt in Januari.

En SetdSign Reclame was geboren.


Met dit bedrijf kan Dave de Graaf zijn creativiteit weer de vrije loop laten en voor klanten een mooie en duidelijke reclame uiting bewerkstelligen.

De zin is er in ieder geval nog steedsGedreven door passie voor het werk en de omgang met klanten is hij volgens hem de juiste weg ingeslagen.


Hopen dat er nog vele klanten, ook u bij mogen komen, en u ons leert kennen als een gedreven en professioneel (De) Sign Bedrijf.


Het bedrijf is gespecialiseerd in Lichtreclame, Autobelettering, Gevelreclame, Full colour printing en Reclame borden,

Maar uiteraard is dat niet het enige wat SetDSign Reclame voor u kan betekenen, een diversiteit aan reclame uitingen maakt het bedrijf zeer veelzijdig.


En hierbij bent u uitgenodigd om eerst onze nieuwe website te bekijken, of langs te komen en onder het genot van een bak verse koffie kennis te komen maken met ons bedrijf

Volg ons op: